Ο Στέφανο Ναπολεόνι έχει μία μικρή σύσπαση που τον ταλαιπωρεί και έτσι έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη. Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι σε πιο καλή κατάσταση.
Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο γήπεδο του Περιστερίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναπολεόνι λόγω μικρής σύσπασης στον τετρακέφαλο. Ο Μπάλλας ανέβασε ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η προετοιμασία θα ανακοινωθεί την Παρασκευή και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων. Στη Θύρα 5 θεσπίστηκε κοινωνικό εισιτήριο των 5 ευρώ.
Επίσης για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αγοράς (omadanet.gr) της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγει ο φίλαθλος το διάζωμα και τον αριθμό των εισιτηρίων που θέλει και ολοκληρώνει την συναλλαγή πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.
Πηγη
Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο γήπεδο του Περιστερίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναπολεόνι λόγω μικρής σύσπασης στον τετρακέφαλο. Ο Μπάλλας ανέβασε ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η προετοιμασία θα ανακοινωθεί την Παρασκευή και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων. Στη Θύρα 5 θεσπίστηκε κοινωνικό εισιτήριο των 5 ευρώ.
Επίσης για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αγοράς (omadanet.gr) της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγει ο φίλαθλος το διάζωμα και τον αριθμό των εισιτηρίων που θέλει και ολοκληρώνει την συναλλαγή πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.
Πηγη